Teamet

Möt Ledningen

Civilingenjör från Chalmers. Tillbringat större delen av sitt arbetsliv jobbande för NCC, Atrium Ljungberg och som fastighetskonsult vid utvecklingsprojekt för AREIM, Hemsö samt i egen regi. Mångårig erfarenhet av att aktivt driva större utvecklingsprojekt med hyresgäster, konsult team och entreprenörer. Allt ifrån köpcentrum, bostäder, skolor, kontor och parkeringshus.


Ralph Torgersson

Max Qwarnström

Max är en entreprenör som har arbetat med investeringar inom fastigheter och infrastruktur globalt. Han är tillsammans med Ralph grundare av RE Equity Fund. Innan han började sin resa som entreprenör så arbetade han bland att som chef för investeringar för en Norsk investeringsgrupp, med  huvudsakligt fokus på private equity och fastighetsinvesteringar. Han har dessutom lång erfarenhet från att ha arbetat med finansiering.


Rolf Erenius

Rolf har 35 års erfarenhet av ledande befattningar inom design- och byggledning. 30+ års erfarenhet av stads- och stadsplanering (detaljerad utvecklingsplanering). Enastående ledarskapsförmåga och bevisad framgångsrik ledning och affärsrekord. Publicerade artiklar och forskningsstudier om planering och byggledning.